Daigle Family

The clients desired a bar area for people to sit, capsule but also a separate area for their pool table. Space was limited due to traffic flow and the client’s desire to try to keep people from congregating in the main kitchen space. The original room was typical, with 7? – 9? tall dry walled ceiling and dry walled walls. The challenge was to create a coffered ceiling look in a room where the ceilings were already low.

Location

McLean, Virginia

Project Duration

64 Days

Price

$80K – $120k

Concept

We created a warm, inviting and family centered home by removing the wall that separated the two areas and introduced more natural light by expanding the window over the Kitchen sink. After taking the room down to the wall studs, we updated the entire infrastructure, updated all the finishes and increased the functional work spaces with more counter space.

Materials

Quailty Cabinets • Grohe Faucet & Franke Sink • Verde Butterfly Counter tops

SCHEDULE A CONVERSATION

Make your dream remodel a reality.
Click the button to schedule a conversation.


BOOK APPOINTMENT


WordPress Image Lightbox Plugin